Redmi Watch 4 s cenou menej než 100 eur kúpite aj na Slovensku

Najnovší model inteligentných hodiniek ponúka Bluetooth hovory cez spárovaný smartfón, širokú podporu navigačných satelitov na presné meranie polohy a dlhú výdrž na jedno nabitie aj pri zapnutej funkcii Always on.

Spolu s novou sériou Redmi Note 13, ktorú tvorí päť smartfónov, sa v slovenských obchodoch začal predávať aj najnovší model smart hodiniek značky Redmi, ktorý mal na domácom čínskom trhu premiéru už pred koncom minulého roka. 

Redmi Watch 4 prinášajú veľmi dobrú výbavu za priaznivú cenu, ktorá je nižšia než sto eur. Obdĺžnikový AMOLED displej s 1,97-palcovou uhlopriečkou disponuje funkciou Always on, takže stále môžete mať na displeji zobrazené dôležité informácie ako sú čas, dátum a ciferník využiť ako štýlový doplnok. 

Rám je zo zliatiny hliníka a ide o prvé inteligentné hodinky Redmi s ľahko ovládateľnou otočnou korunkou z nehrdzavejúcej ocele. Svoj štýl viete vyjadriť aj remienkom, ktorý sa dá ľahko vymeniť za iný. Redmi Watch 4 vybavené úplne novým rýchloupínacím mechanizmom na rýchlu výmenu.

Watch 4 sú vybavené vylepšeným 4-kanálovým PPG snímačom pre vyššiu presnosť monitorovania srdcového tepu a kyslíka v krvi. Na výber máte z vyše 150 športových režimov vrátane šiestich automaticky rozpoznaných aktivít. Pri vonkajších aktivitách oceníte vstavané GPS. Vďaka integrovanému reproduktoru a mikrofónu využijete hodinky aj na Bluetooth hovory zo spárovaného smartfónu. 

O výdrž sa stará 470 mAh batéria, ktorá aj pri zapnutej funkcii AOD poslúži na 10 dní používania. Pri štandardnom používaní ich budete podľa výrobcu nabíjať raz za tri týždne. Ak zapnete šetriaci režim, dostanete sa na 30-dňovú výdrž.

Redmi Watch 4 sú k dispozícii so striebornošedým alebo obsidiánovo čiernym rámom a zodpovedajúcim remienkom alebo s výberom pastelovo fialového, tmavo azúrového alebo mätovo zeleného farebného remienka. Odporúčaná cena je stanovená na 94,90 eur.

Zdroj: mi-store.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu