PUBG Mobile má 400 miliónov stiahnutí, dostáva novú aktualizáciu

Autori akčnej hry pre viacerých hráčov majú za sebou pekný míľnik. Ako poďakovanie dávajú hráčom novinku v podobe režimu, mapy, vizualizácií postáv a ďalšie možnosti.

PUBG poznajú hráči najmä na veľkých platformách. Netrvalo však dlho a svoj úspech hra zopakovala aj na displejoch smartfónov. Princíp je jednoduchý. Vyskočíte z letiaceho lietadla padákom na miesto mapy, ktoré si predtým vyberiete. Potom je vaším cieľom zneškodniť všetkých nepriateľov v okolí. Môžete hrať buď ako osamelý vlk, alebo s kamarátmi.

Na mobiloch sa hra aktuálne teší 400 miliónom stiahnutí a 50 miliónom aktívnych používateľov denne. Tvorcovia si ako poďakovanie pripravili pre hráčov nový režim 4v4 deathmatch, kde sa proti sebe postavia tímy v štvorcifernom zložení. Okrem toho pribudnú aj nové skiny, teda vizuály postáv a ďalšie nastavenia.

Zahŕňajú samostatné možnosti pre ovládanie pohľadu z prvej a tretej osoby. Pribudne vylepšený systém prevencie proti podvodníkom s cheatmi, a nový indikátor latencie viditeľný z hlavnej obrazovky.

Z vizuálov môžu teraz hráči používať novú tému inšpirovanú filmom Godzilla: King of the Monsters. Medzi ďalšie prídavky patrí nový systém hodnotenia popularity s exkluzívnymi darčekmi pre 100 najlepších hráčov. Aktualizácia je dostupná pre Android aj používateľov iOS.

Zdroj: pubgmobile.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu