Predobjednávky na Sony Xperia 5 III s variabilným teleobjektívom odštartujú v pondelok

Výkonný multimediálny smartfón ponúka 6,1'' 120 Hz OLED displej a trojicu 12 Mpix fotoaparátov vrátane variabilného teleobjektívu s automatickým zaostrovaním a optickou stabilizáciou obrazu.

Sony Xperiu 5 III spájajú s jej ešte lepšie vybavenejším súrodencom Xperiou 1 III (základné info) špičkové fotoaparáty s množstvom funkcií vrátane variabilného teleobjektívu. Nechýba rýchly autofokus, ktorý za svoju svižnosť vďačí snímaču Dual PDAF sensor. Pri prepínaní medzi 70 mm a 105 mm objektívom dochádza k okamžitej úprave zaostrenia. 

Rovnako ako Xperia 1 III aj Xperia 5 III je vybavená funkciou Photography Pro s množstvom funkcií manuálneho nastavenia, ktoré nájdete pri fotoaparátoch série Alpha, vrátane nastavenia ISO, rýchlosti uzávierky, ukazovateľa EV, podpory RAW alebo dedikovaného tlačidla uzávierky. Lákadlom je aj kvalitný zvuk 360 Reality Audio a nová audio technológia 360 Spatial Sound. 

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 6,1'' OLED Full HD+ displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, čipset Snapdragon 888, 8 GB operačná pamäť RAM, 128 GB úložisko a 4500 mAh batéria s rýchlym 30 W nabíjaním. Nechýba certifikácia IP68. Kompletné parametre sa dočítate v základnom infe

Predobjednávky na Sony Xperia 5 III 5G odštartujú 20. septembra a potrvajú do 10. októbra. Cena je stanovená na 999 eur

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu