Pozrite si uniknutú ukážku z mobilného Assassin's Creed zasadeného do Číny

Ubisoft pred pár dňami predstavil Assassin's Creed zasadené do Číny, ktoré vyjde na smartfóny. Aktuálne si môžete pozrieť, ako mobilná hra bude vyzerať.

Ubisoft mal v septembri špeciálny stream, s ktorým oznámil budúcnosť značky Assassin's Creed. Na veľkých platformách najbližšie očakávame návrat ku koreňom v Assassin's Creed Mirage. Okrem toho je v príprave online platforma Infinity a veľké RPG s kódovým názvom Red, odohrávajúce sa v Japonsku. Túto ponuku doplní aj Assassin's Creed s kódovým označením Hexe, ktoré prinesie temnú éru čarodejníc. 

Poslednou predstavenou novinkou bol Assassin's Creed s pracovným názvom Jade. Je určený pre smartfóny, kde prinesie hráčmi očakávané zasadenie v starovekej Číne. A práve z neho na internet unikla ukážka, ktorá bližšie ukazuje hrateľnosť. Pozrieť si ju môžete tu

Z nej môžeme vidieť, že mobilná hra dosť pripomína AAA diely známe z veľkých platforiem. Má otvorený svet aj menšie RPG prvky. Samotný Ubisoft však zatiaľ hru bližšie nepredstavil. Konkrétne detaily vrátane dátumu vydania aj finálneho názvu teda čakáme neskôr. 

Zdroj: reddit.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu