Poznáme slovenskú cenu novinky Poco C65

Čerstvá novinka značky Poco sa dostane aj na slovenský trh. Cena príjemne prekvapila a vašu peňaženku nezruinuje.

Poco C65 (základné info) poteší veľkým displejom, fotoaparátom s vysokým rozlíšením a silnou batériou, ktorá by pri bežnom používaní mohla ponúknuť aj dvojdňovú výdrž na jedno nabitie. Najväčší žrút energie - displej a procesor, sú v Poco C65 z kategórie nižšej triedy, a tak by sa to mohlo prejaviť aj na výdrži. 

Medzi kľúčové parametre patrí 6,74-palcový HD+ displej (720 x 1600 b.) s 90 Hz obnovovacou frekvenciou a 12 nm čipset Helio G85 od MediaTeku, ktorý je dostatočne výkonný na väčšinu bežných funkcií. Hlavný 50 Mpix fotoaparát dopĺňa 2 Mpix snímač určený na makro zábery. Medzi zábavné režimy patrí Film Camera, ktorá umožňuje vytvárať fotografie a videá s atmosférou historických filmov. 

Pamäťové kombinácie sú dve. Lacnejšia verzie 6 GB RAM a 128 GB úložisko, drahší model príde s 8 GB RAM a 256 GB pamäťou. V prípade potreby sa dá operačná pamäť virtuálne rozšíriť o ďalších 8 GB (platí pre obidve verzie). Nechýba slot na microSD karty do veľkosti až 1 TB. 

Batéria s kapacitu 5000 mAh podporuje 18 W nabíjanie, súčasťou balenia ale bude 10 W adaptér. Poco C65 sa bude predávať v troch farbách: čierna, modrá a fialová. Cena 128 GB modelu je stanovená na 119 eur, za 256 GB variant zaplatíte 139 eur. Predaj na slovenskom trhu štartuje už čoskoro.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu