PlayStation Slovensko pred vydaním Horizon Forbidden West pripomína príbeh Zero Dawn

Tešíte sa na piatkové vydanie Horizon Forbidden West? Pripomeňte si ešte predtým kompletný príbeh z prvej časti s česky dabovaným komentárom. Vďaka tomu si pokračovanie môžu zahrať aj noví hráči.

Horizon Forbidden West poteší hráčov už v piatok 18. februára. Za nás ide o jednu z najlepších hier od Sony, ktorá by vám rozhodne nemala uniknúť. Prečo je to tak si môžete prečítať v našej rozsiahlej recenzii bez spoilerov. Novinka samozrejme nadväzuje na príbeh, ktorý prinieslo Horizon Zero Dawn v roku 2017

Forbidden West je síce otvorené aj novým hráčom, ale ak ste nehrali Zero Dawn je možné, že vám uniknú niektoré príbehové detaily. PlayStation Slovensko pri tejto príležitosti pripravilo video, ktoré sumarizuje kompletný príbeh prvej časti s česky dabovaným komentárom. 

Po jeho pozretí si môžete byť istí, že sa v pokračovaní nestratíte a váš zážitok z príbehu bude maximálny. K tomu samozrejme prispievajú aj české titulky. Vďaka nim si Horizon Forbidden West dokonale vychutnajú všetci hráči v našich končinách. 

V príbehu budeme opäť sledovať osud hlavnej hrdinky Aloy, ktorá pátra po stopách umelej inteligencie GAIA. Iba s jej pomocou totiž môže zachrániť svet pred fatálnou skazou. 

Zdroj: PlayStation Slovensko

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu