PlayStation Plus Festival of Play je nová špeciálna akcia pre predplatiteľov PS Plus

Nová akcia od Sony prináša množstvo výhod pre hráčov, ktorí si platia členstvo PlayStation Plus. Myslí však aj na ostatných, na ktorých čaká bezplatný multiplayerový víkend.

Sony sa rozhodlo potešiť predplatiteľov PlayStation Plus (recenzia) pomocou špeciálnej akcie s názvom PlayStation Plus Festival of Play. Každý, kto si službu platí, sa aktuálne môže zapojiť do rôznych turnajov a zbierať digitálne zberateľské predmety. Okrem toho získa prístup k dvojitým zľavám na vybrané PlayStation tituly. 

V súvislosti s PlayStation Plus Festival of Play sa od 21. februára rozšíri aj katalóg hier PS Plus Extra a Premium. Pribudne celkovo 13 titulov, na čele s Horizon Forbidden West (recenzia). Hráči zároveň získajú možnosť vyskúšať si rekordne úspešný God of War Ragnarök (recenzia) v trial verzii. K dispozícii budú 3 hodiny hrania. Ak sa po nich rozhodnete hru zakúpiť, váš progres sa vám prenesie do plnej verzie. 

PlayStation Plus Festival of Play sprevádzajú výhody aj pre hráčov, ktorí si plusko neplatia. Od 18. do 19. februára ich čaká bezplatný multiplayer víkend. Zadarmo sa budú môcť zúčastniť aj rôznych turnajov v hrách ako FIFA 23, NBA 2K23 či Guilty Gear.

Zdroj: tlačová správa   


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu