Orange zvyšuje rýchlosti pevného DSL aj optického internetu

Od dnešného dňa ponúka Orange na DSL aj optike Partner vyššie rýchlosti, a ruší ich dátové obmedzenia. Ceny sa nemenia.

Zákazníci programov Home DSL a Home Fiber Partner môžu surfovať vyššími rýchlosťami bez dátového stropu. Novinky budú existujúcim zákazníkom uvedených paušálov aplikované automaticky. Zmenené 16. 10. : Týka sa to iba nových zákazníkov, pre tých, čo už službu využívajú, ostáva zatiaľ rýchlosť internetu aj FUP bez zmien. K spomínaným zmenám aj v prípade existujúcich zákazníkov dôjde v blízkej dobe, o čom budú včas informovaní. 

Platí to pre všetky varianty služby – Basic, Optimal aj Premium. Pre nových zákazníkov budú od polovice októbra k dispozícii už len nové parametre týchto služieb.

Pri DSL internete zvyšuje Orange rýchlosti nasledovne: Home Basic (aDSL) ponúkne namiesto 8/1 Mbps rýchlosť do 10/1 Mbps, pri Home Basic (vDSL) narastie z 8/1 Mbps na 20/2 Mbps, v Home Optimal (vDSL) z 30/3 Mbps na 50/5 Mbps a najvyšší program Home Premium (vDSL) bude k dispozícii s rýchlosťou do 100/10 Mbps namiesto doterajších 80/8 Mbps.

Od 16. októbra 2019 vzrástla maximálna teoretická prenosová rýchlosť najvyššieho programu optického internetu. Home Premium Fiber teraz ponúka rýchlosť až do 600/60 Mbps.

Narástli aj prenosové rýchlosti pri programoch "partnerského" internetu cez optiku Home Fiber Partner. Maximálna prenosová rýchlosť pri Home Basic Fiber Partner vzrástla z 15/1 Mbps na 30/3 Mbps, pri Home Optimal Fiber Partner zo 60/6 Mbps na 100/10 Mbps a Home Premium Fiber Partner ponúkne namiesto pôvodných 300/30 Mbps až 600/60 Mbit/s.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu