OnePlus zverejnil európske ceny a dostupnosť noviniek série 7T

Trojicu noviniek si budete môcť onedlho kúpiť cez oficiálny e-shop výrobcu s bezplatným doručením na Slovensko.

Nedávna konferencia čínskeho výrobcu bola venovaná novej sérii smartfónov. Model 7T mal premiéru už pred dvomi týždňami na indickom trhu, no euróspku cenovku ani dostupnosť vtedy neprezradil. Všetky podrobnosti si nechal na včerajšie podujatie.

Po OnePlus 7T, ktorého základné info s kompletnými špecifikáciami ste si mohli prečítať na našom webe už koncom septembra, sme spoznali ďalších dvoch zástupcov série 7T s prívlastkom Pro

Prémiové modely dostali to najlepšie, čo aktuálne OnePlus vo svojich zariadeniach môže ponúknuť. Na náročných zákazníkov čaká Snapdragon 855 Plus, 6,67-palcový Fluid AMOLED displej s QHD+ rozlíšením a 90 Hz obnovovacou frekvenciou, 256 GB úložisko, a 4085 mAh batéria s rýchlym nabíjaním, ktoré výrobca pomenoval Warp Charge 30T. 30-minútové nabíjanie má doplniť kapacitu batérie do 68 %. 

Zahanbiť sa zrejme nedá ani trojica fotoaparátov. Okrem hlavného so 48 Mpix rozlíšením nájdeme vzadu16 Mpix širokouhlý fotoaparát a 8 Mpix teleobjetív s 3-násobným optickým priblížením. Nechýba optická stabilizácia obrazu ani laserové a PDAF zaostrovanie. 

OnePlus je výrobcom, ktorý sa o systém svojich smartfónov príkladne stará. Jeho grafická nadstavba OxygenOS je medzi používateľmi obľúbená nielen pre rýchlosť, stabilitu a plynulosť, ale aj pre množstvo doplnkových funkcií, nastavení a možnosti prispôsobenia. Vo všetkých troch novinkách pobeží nad Androidom 10 verzia OxygenOS 10.

Predaj OnePlus 7T a 7T Pro odštartuje v oficiálnom e-shope 17. októbra. Za 7T zaplatíte 599 eur, za Pro verziu 759 eur. Špeciálna edícia príde 5. novembra cenovkou 859 eur a dizajnom navrhnutým v spolupráci s firmou McLaren. Súčasťou balenia bude ochranné puzdro s prvkami uhlíkových vlákien a  materiálu Alcantara, ktorý zdobí interiéry športových automobilov spoločnosti McLaren.

Zdroj: oneplus.com

Diskusia k článku:

frosty11.10.2019 - 00:36 Trvalý odkaz

to uz ked mam vysolit 8 kila, tak uz tych 50 naviac za mclaren ediciu ma nezabije.. kazdopadne chore uvadzacie ceny za oneplus hlavne za model pro

Lenka Ivančíková11.10.2019 - 08:12 Trvalý odkaz

In reply to by frosty

Je to stovka rozdiel, v cene bola chyba. opravila som ju. Ceny idu snad u kazdeho vyrobcu postupne hore, aspon o par eur.

Totem12.10.2019 - 10:57 Trvalý odkaz

In reply to by frosty

Tak momentálne na GB len čo som mrkol v rýchlosti je za 540 € bez nejakého kupónu. Príde 11.11 a pôjdu pod 500 €. Zatiaľ čakám aj kvôli tomu, že nie sú poriadne recenzie foťákov, hlavne videa. Samé porovnania s inými modelmi.

Celá diskusia 3 príspevky