OnePlus Ace 3 príde 4. januára. Pôjde o globálny OnePlus 12R

Len krátko po štarte nového roka odhalí OnePlus svoj ďalší smartfón a novú generáciu TWS slúchadiel. Ak sa potvrdia očakávania, Ace 3 bude mať rovnaké parametre ako globálny OnePlus 12R.

Na medzinárodné trhy bude posledný januárový týždeň uvedená dvojica smartfónov. Vlajková loď OnePlus 12 a model strednej triedy OnePlus 12R. Prvý už mal svoju premiéru na domácom čínskom trhu a podrobné parametre sa dočítate v našom základnom infe

Druhý telefón série R bude na globálny trh uvedený ako prvý model tohto radu a v Číne bude predstavený už 4. januára 2024, no pod iným názvom - OnePlus Ace 3. Na sociálnej sieti Weibo už výrobca odhalil vzhľad telefónu, ktorý zapadá do dizajnovej línie OnePlus 12.

Už skôr unikli očakávané parametre novinky, ak sa informácie potvrdia, OnePlus Ace 3 (OnePlus 12R) príde so 6,78-palcovým AMOLED displejom, Snapdragonom 8 Gen 2, až 12 GB operačnou pamäťou RAM a 50 Mpix fotoaparátom. Lákadlom bude 5000 mAh batéria so 100 W káblovým nabíjaním.

Spolu s novým smartfónom predstaví výrobca aj ďalší model úplne bezdrôtových slúchadiel OnePlus Buds 3. Všetky parametre sa dozvieme po oficiálnom uvedení 4. januára 2024.

Zdroj: weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu