OnePlus 7T zrejme prinesie trojitý fotoaparát

Už o niekoľko týždňov by sme mali spoznať nástupcu v máji uvedeného top modelu OnePlus 7. Uniknuté rendery naznačujú, že novinka prinesie tretí objektív. Objaviť sa má aj McLaren edícia.

Čínsky výrobcu OnePlus uvádza svoje top modely dvakrát do roka. V máji prišla na trh dvojica OnePlus 7 (základné info) a OnePlus 7 Pro (základné info), na jeseň sa dočkáme nástupcu s už tradičným písmenom T v názve. 

Web pricebaba.com je známy zverejňovaním neoficiálnych informácií a unknutáýh obrázkov pripravovaných noviniek, ktoré sa neskôr veľakrát ukázali ako pravdivé. Teraz sa v spolupráci s OnLeaks dostali k renderom OnePlus 7T, ktorý by sme mohli spoznať už 26. septembra. Na tento deň si OnePlus naplánovalo aj uvedenie svojho smart televízora.  

Dizajn prednej steny sa podľa zverejnených obrázkov nezmenil, stále tu vidíme kvapkovitý výrez v displeji na prednú kameru. Pohľad na zadnú stenu však ukazuje kruhovitý modul fotoaparátu s tromi objektívmi. OnePlus 7 ponúka len duálny fotoaparát, pričom hlavný 48 Mpix dopĺňa 5 Mpix pomocný snímač narozostrenie pozadia. 

Zatiaľ netušíme, či výrobca použije širokouhlý fotoaparát alebo teleobjektív. Očakáva sa že v novinke pobeží čipset Snapdragon 855, 8 GB RAM a 256 GB úložisko. AMOLED displej by mohol mať 6,5-palcovú uhlopriečku. Hovorí sa aj o špeciálnej McLaren edícii Senna, ktorá by mala mať vyššiu výbavu než model 7T. 

Zdroj: pricebaba.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu