Od 12. septembra sa menia ceny O2 Fér a O2 Voľnosť. Viac zaplatíte za volania, SMS aj dáta

Operátor v septembri pristúpi k nepopulárnemu kroku a niektorým zákazníkom zvýši ceny. Týka sa to programov O2 Fér (predplatenka aj na faktúru), O2 Fér Jednotka a O2 Voľnosť.

O2 už dotknutým zákazníkom posiela SMS-ky, v ktorých informuje o zmene cien od 12. septembra 2023. Dôvodom má byť zlepšovanie služieb a rozširovanie pokrytia rýchlou dátovou 5G sieťou. Každé telefónne číslo s programom, ktorého sa zmena týka, dostane bližšie podrobnosti v SMS správe.

Cena za minútu hovoru do ostatných sietí sa zvýši o dva centy na 0,15 €. SMS správy budú mať cenu 0,08 €, čo je takisto navýšenie o dva resp. tri centy. Viac si zákazník priplatí aj za denné balíčky dát. 

Za Denný balík s objemom 700 MB zaplatí 0,95 €, 1,5 GB balík ho bude stáť 1,3 €. Aktuálne sú denné balíky s objemom 500 MB za 0,75 € a 1 GB za 1 €. Ceny vyšších balíkov sa nemenia. O zmenách informuje operátor aj na svojej webovej stránke, kde sú pri každom programe uvedené aj ceny platné od 12. 9. 2023.

Ak sa vám nové ceny nepáčia, máte možnosť odísť ku konkurencii alebo prejsť na niektorý z O2 Paušálov. Programy, ktorých sa navýšenie cien týka, nemajú viazanosť. Od zmluvy môže odstúpiť písomne, alebo po overení totožnosti aj telefonicky, e-mailom alebo cez WhatsApp.

Zdroj: o2.sk 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu