O2 Vianoce: dáta zadarmo pre všetkých, nové O2 Prekvapenia a hardvérové trojičky

Operátor prezradil svoju ponuku, ktorú pripravil pre zákazníkov na vianočné obdobie. Môžu sa tešiť na bezplatné dáta, ktoré vedia aj podarovať, množstvo O2 Prekvapení s novými obchodnými partnermi a nechýbajú obľúbené kombinácie smartfónov a iného hardvéru za výhodné ceny.

Od 7. 11. 2023 spúšťa O2 vianočnú ponuku, ktorá platí do konca januára budúceho roka. Hlavnou témou tohtoročných Vianoc u modrého operátora sú neobmedzené dáta, darčeky, zábava a prekvapenia. 

Operátor priniesol v tomto roku nový vernostný program O2 Prekvapenia, ktorý nahradil pôvodné Extra výhody. Každý týždeň si zákazník už od mája nájde nejaké prekvapenie, či už zľavu alebo inú výhodu u obchodných partnerov. V predvianočnom období pribudli štyria noví partneri, a tak ponuka bude ešte bohatšia. 

Nebudú chýbať balíčky neobmedzených volaní alebo SMS správ na jeden deň, služba HBO Max na jeden mesiac, výber z troch produktov z ponuky Fresh Corner na čerpacích staniciach Slovnaft alebo účet od SLSP zadarmo. 

Od 13. novembra 2023 si všetci zákazníci nájdu v mobilnej aplikácii O2 darček - 10 GB bonusových dát na mesiac zadarmo. Dáta si môžu ponechať alebo niekomu darovať. Ak ich podarujú, objem 10 GB sa premení na nekonečné dáta na jeden mesiac. Pre predplatené služby je doba platnosti dát 30 dní od aktivácie / darovania, pri paušáloch sa dáta rozpočítajú na alikvotnú čiastku podľa fakturačného obdobia. Ak si darujete dáta navzájom, napríklad v rodine alebo medzi priateľmi, každý tak získate neobmedezné dáta.

Ak vám začína napríklad 8. deň v mesiaci a vy si dáta aktivujete 9., budete mať objem dát k dispozícii takmer dva mesiace. V O2 aplikácii si dáta môžete aktivovať kedykoľvek až do konca januára 2024. 

K vianočnej ponuke mobilného operátora patrí aj hardvér za výhodné ceny. O2 pripravilo až sedem rôznych balíčkov, v ktorých kombinuje trojicu zariadení. Súčasťou každého sú úplne bezdrôtové slúchadlá O2 Pods (recenzia) za 1 euro a smartfón. Tretím produktom je buď ďalší telefón alebo aj robotický vysávač.

Trojičky zariadení v ponuke:

Motorola Edge 40 Neo v cene 420 eur + Motorola Moto G54 5G s cenou 1 euro + slúchadlá O2 Pods s cenou 1 euro

Xiaomi 13T v cene od 600 eur +  Xiaomi Robot Vacuum S10 s cenou 1 euro + slúchadlá O2 Pods s cenou 1 euro

Xiaomi 13T Pro v cene 900 eur + Xiaomi Robot Vacuum S10 s cenou 1 euro + slúchadlá O2 Pods s cenou 1 euro

Honor 90 s cenou 600 eur + Honor 90 Lite s cenou 1 euro + slúchadlá O2 Pods s cenou 1 euro

Honor 90 Lite s cenou 300 eur + Honor X6a s cenou 1 euro + slúchadlá O2 Pods s cenou 1 euro

Samsung Galaxy Z Flip5 256 GB s cenou 996 eur +  Samsung Galaxy A14 5G s cenou 1 euro + slúchadlá O2 Pods s cenou 1 euro

Samsung Galaxy Z Flip5 512 GB s cenou od 1116 eur +  Samsung Galaxy A14 5G s cenou 1 euro + slúchadlá O2 Pods s cenou 1 euro

Na zníženie konečnej ceny môžete využiť dotáciu k O2 paušálu a v prípade véčka od Samsungu aj 150 € bonus za odkúpenie starého zariadenia. Starý telefón od vás odkúpi aj operátor, jeho výkupnú cenu takisto viete použiť na zníženie kúpnej ceny nového telefónu. 

K vianočnému obdobiu patria aj dobré filmy a seriály. Zákazníci O2 majú k dvojici vyšších mobilných paušálov Netflix v cene. Okrem Netflixu môžu získať aj predplatné ďalších obľúbených televíznych služieb, ktorými sú HBO Max, Voyo či O2 TV s archívom. 

V ponuke ostávajú Dvojnásobné dáta alebo vyššia rýchlosť so službou O2 Spolu, a to spojením minimálne dvoch paušálov alebo domáceho internetu prostredníctvom apky od O2. 

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu