Nový Mortal Kombat 1 sa vráti v prekvapivom kabáte

NetherRealm Studio to so sériou Mortal Kombat stále nevzdáva a prichystalo veľký reštart značky. Mortal Kombat 1 prinesie nový súbojový systém a nanovo postaví celý vesmír.

O novom dieli obľúbenej bojovej série Mortal Kombat sa šepká už nejaký ten piatok. Warner Bros. ho potvrdil vo svojich finančných výsledkoch a čo to dlhší čas naznačovali aj samotní vývojári. Aktuálne je však konečne všetko jasné a pripravovaná novinka ponesie názov Mortal Kombat 1

Prekvapivé je, že sa nejedná o priame pokračovanie, ale o akýsi reštart, ktorý si podľa vývojárov nemáme mýliť s remakom. NetherRealm Studios tak sľubuje znovuzrodený vesmír značky Mortal Kombat, ktorý má byť začiatkom novej éry série. 

Oficiálny popis sľubuje tiež nový súbojový systém, režimy aj fatality. Mortal Kombat 1 vychádza 19. septembra na PC, PS5 a Xbox Series X/s. Zatiaľ nie je známe, kam sa pohne po technickej stránke, ale podľa Steamu sú minimálne požiadavky pomerne ľudové. 

Prekvapila však časť venovaná potrebnému miestu na disku, podľa ktorej si Mortal Kombat 1 odhryzne až 100 GB priestoru. Konzolová veľkosť zatiaľ nie je známa, aj keď sa očakáva, že bude mierne nižšia. 

K novinke sa pridalo aj niekoľko únikov, ktoré naznačujú príchod ďalších Kombat Packov. V DLC sa vraj objaví napríklad Homelander či Omni Man, ktorých možno poznáte zo seriálov The Boys a Invincible. 

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu