Novú Motorolu RAZR možno spoznáme už o pár týždňov

O návrate ikonickej Motoroly RAZR sa hovorí už dlho. Začiatkom roka firma potvrdila, že pracuje na telefóne so skladacím displejom a teraz rozposlala pozvánky na akciu, ktorá sa bude konať 13. novembra.

Animovaná upútavka nie je veľmi jasná, no vyzerá to, ako keby zobrazovala otvárací kĺb véčkového telefónu, pričom starý dizajn sa "vyzlieka" a odhaľuje nový model. 

Už v minulom roku sa na YouTube objavilo video s konceptom, v ktorom jeho autor ukázal, ako by si Motorolu s ohybným displejom predstavoval. The Wall Street Journal už dokonca prišiel s možnou cenovkou novinky série RAZR, mala by sa pohybovať okolo 1500 USD. 

Po kliknutí na obrázok sa spustí animácia.

Na jar 2019 boli na čínskej sociálnej sieti Weibo.com zverejnené obrázky znázorňujúce inovované véčko RAZR, ktoré sa nápadne podobalo na koncept z videa. Telefón má skladací displej na výšku, nie na šírku ako priniesol Samsung Galaxy Fold (základné info) alebo Huawei Mate X (základné info) 

Špekulácií ohľadom Motoroly RAZR je na webe veľa, výrobca zo svojej kuchyne zataiľ nič konkrétne neprezradil, prvou lastovičkou je práve animácie z pozvánky. S blížiacim sa termínom akcie bude pravdepodobne pribúdať viac informácií. Možno niečo odhalí aj Motorola. 

Zdroj: cnet.com

Diskusia k článku:

frosty18.10.2019 - 19:48 Trvalý odkaz

prkotina, dalsia experimentalna blbost, waste of time.. bude to len dalsie predrazene cudo, nasilu sa chcu opicit a ukazat po top vyrobcoch ze aj oni nieco specialne vedia spravit pritom realne pouzitia a vyuzitelnost takychto prototypov takmer nulova.. ani galaxy fold ci huawei mate X takmer nik nekupuje a nevyuziva a zaujem je minimalny, a podobne dopadne aj projekt mix alpha od xiaomi..

Nightmare20.10.2019 - 17:12 Trvalý odkaz

mne sa tento pocin Motoroly paci...len uvidi sa ked sa predstavy

Knoxville20.10.2019 - 23:24 Trvalý odkaz

In reply to by Nightmare

Gramatika,nebola nikdy tvoja silná stránka,všakže? Na druhej strane,nikdy nie je neskoro,doučiť sa základy pravopisu... 🤔

Celá diskusia 5 príspevkov