Nová česká hra Crime Boss: Rockay City je nabitá hollywoodskymi hviezdami

Brnenské štúdio InGame vyvíja fps strieľačku, v ktorej sa dostaneme do gangsterskej éry 90. rokov. Súčasťou hry bude dokonca aj Chuck Norris a ďalšie hviezdy z filmov ako Batman, Kill Bill či Smrtonosná zbraň.

Vydavateľ 505 Games (Death Stranding, Control) tesne pred Game Awards 2022 lákal na novú hru. Volá sa Crime Boss: Rockay City a vzniká u našich susedov. Ide o fps strieľačku, ktorú môžete hrať sami alebo v kooperácii a vyvíja ju české InGame štúdio. 

Novinka je zasadená na Floridu do gangsterskej éry 90. rokov. Odohráva sa v okázalom meste Rockay City, plnom mrakodrapov a piesočných pláží. Hráči sa dostanú do úlohy Travisa Barkera, miestneho šéfa gangu, ktorý sa chce stať novým kráľom mesta.

Veľkou zaujímavosťou Crime Boss: Rockay City je však to, že sa v ňom objaví množstvo hollywoodskych hercov z 80. a 90. rokov. V hre uvidíme napríklad Dannyho Glovera (Smrtonosná zbraň), Michaela Madsena (Kill Bill) či Dannyho Treja (Machete zabíja). 

Ansámbel známych tvárí doplní aj Chuck Norris (Walker Texas Ranger), Kim Basinger (Batman), reper Vanilla Ice a ďalší. Crime Boss: Rockay City si zahráme už 28. marca na PC a konzolách. 

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu