Netflix už rozpráva po česky

Menej jazykovo zdatní fanúšikovia Netflixu si môžu prepnúť rozhranie do Slovákom blízkej češtiny. V ponuke odteraz nájdu aj viac televíznych relácií a filmov v českom jazyku.

Streamovacia služba Netflix prichádza s novými možnosťami pre používateľov na Slovensku. Populárne televízne programy a filmy, vrátane celosvetovo známych originálnych seriálov Netflixu, sú k dispozícii s českými titulkami a dabingom. 

Mnohých možno poteší, že je prístupná plne lokalizovaná česká verzia používateľského rozhrania, ktorú využijú aj slovenskí používatelia. Češtinu si zvolíte v nastaveniach účtu. Na výber tam máte 25 jazykových mutácií. 

Netflix po novom umožňuje prístup k približne 70 obľúbeným českým filmom, novým aj klasickým, ako sú napríklad LOVEní, Špindl, Anděl Páně 2, Padesátka, Vratné lahve, Po strništi bos, Masaryk, Pupendo, Ostře sledované vlaky, Tmavomodrý svět či Kuky se vrací. Počet originálnych českých filmov sa má do konca roka zvýšiť na 150. 

Netflix ponúka tri druhy predplatného, líšia sa počtom zariadení, na ktorých môžete obsah sledovať a kvalitou zobrazenia. Mesačné predplatné začína na sume 7,99 eur, k dispozícii je 30-dňové skúšobné obdobie.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu