Na jeden záber: Xiaomi Mi Band 4

Najnovšiu generáciu fitnes náramka od Xiaomi kúpite v slovenských obchodoch aj v Telekome. Nabíjať ho stačí raz za dva až tri týždne a konečne si môžete prispôsobiť jas displeja.

Rôznych fitnes náramkov, ktoré sledujú vaše aktivity, informujú vás o doručených správach a hovoroch z vášho spárovaného smartfónu, a monitorujú spánok, je na trhu neúrekom. Príslušenstvo od Xiaomi patrí k najpopulárnejším, najmä vďaka výbornému pomeru cena / výkon.

Inak tomu nie je ani pri Xiaomi Mi Band 4. Náramok sme už v redakcii dôkladne otestovali, postrehy z používania sa dočítate v recenzii Xiaomi Mi Band 4 - bestseller s AMOLEDom. Výrazným vylepšením oproti predchádzajúcej generácii je farebný AMOLED displej s úpravou jasu, čo oceníte najmä vonku za slnečného počasia. 

Náramok je ľahký, odolný voči vode a nechýba mu sledovanie tepu srdca. Vstavané GPS tu síce nenájdeme, ale za cenu niečo vyše štyridsať eur ho ani nečakáme. Rozpozná šesť druhov cvičení, počíta prejdené kroky, vzdialenosť, spálené kalórie a sleduje spánok. Veľkou výhodou je dlhá výdrž na jedno nabitie. Podľa spôsobu využívania budete Mi Band 4 nabíjať raz za dva alebo až tri týždne. 

Po spárovaní s mobilom cez aplikáciu Mi Fit vám budú chodiť notifikácie o prichádzajúcom hovore, doručených správach, upozorňovanie na udalosti z kalendára a oznámenia aplikácií vrátane Messengera. Čo si o ňom myslí kolega Richard, sa dozviete z jeho videorecenzie.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu