Na jeden záber: Xiaomi Mi 9 SE

Napriek šesťpalcovej obrazovke môžeme hovoriť o relatívne kompaktnom androide. Láka na čítačku odtlačkov integrovanú do displeja a trojitý zadný fotoaparát.

Xiaomi Mi 9 SE je menším a slabšie vybaveným bratom Mi 9. V recenzii s názvom Xiaomi Mi 9 SE - odľahčená mi-deviatka kolega Richard uvádza, že pokiaľ vás nelákajú veľké rozmery, nepotrebujete najvyšší výkon na svete a na širokouhlý fotoaparát plánujete prepnúť skôr zo zvedavosti, bez problémov sa môžete pri výbere nového smartfónu zamerať na túto kompaktnú a podstatne lacnejšiu verziu mi-deviatky.

Ponúka pekný dizajn, 6'' Full HD+ AMOLED displej, 6 GB operačnú pamäť RAM a 64 GB alebo 128 GB úložisko. Pri výbere pamäťovej verzie nezabudnite na chýbajúci slot na microSD karty. V Mi 9 SE pracuje Snapdragon 712, preto sa občasným pomalším reakciám nečudujte. Smartfóny Xiaomi bývajú medzi používateľmi obľúbené pre šikovnú nadstavbu MIUI, ktorá ponúka ovládanie gestami, množstvo rôznych nastavení a doplnkových funkcií. 

Napriek 3070 mAh batérii je výdrž na jedno nabitie veľmi slušná. Na jeden deň bežného používania sa môžete pri Mi 9 SE spoľahnúť. Poteší rýchle 18 W nabíjanie, s dodávanou nabíjačkou stratenú energiu celkom rýchlo dobijete späť. Kompletné informácie o hardvérovej výbave hľadajte v základnom infe. Kvalite fotoaparátov sme sa venovali v článku Takto fotí Xiaomi Mi 9 SE, kde okrem skúšobných snímok a videí nájdete aj krátky komentár. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu