Na jeden záber: Xiaomi Mi 10T Pro

Výborne vybavený smartfón vyššej strednej triedy kúpite za rozumnú cenu. Tešiť sa môžete na dostatočný výkon, pekný displej, zaujímavý fotoaparát s kreatívnymi funkciami a veľmi dobrú výdrž na jedno nabitie.

Xiaomi Mi 10T Pro patrí medzi prémiové zariadenia čínskeho výrobcu. Smelo môže konkurovať aj známym značkám s oveľa vyššou cenovkou. Ponúka výkonný čispet Snapdragon 865, podporu 5G sietí, 6,7-palcový Full HD+ displej so 144 Hz obnovovacou frekvenciou, 8 GB RAM a až 256 GB úložisko. 

Mínusom môže byť absencia pamäťových kariet, chýbajúca certifikovaná vodeodolnosť a kto je zvyknutý na always on displej, tu ho takisto nenájde. Nenájdete ani 3,5 mm audio konektor, no malou náplasťou môže byť redukcia v balení. 

K smartfónu dostanete aj ochranný obal s antibaketriálnou povrchovou úpravou a 33 W rýchlonabíjačku, ktorou za niečo vyše hodinu dobijete 5000 mAh batériu. Spoľahnúť sa môžete na celodennú výdrž aj pri náročnom používaní.

Zadné fotoaparáty podávajú veľmi slušný výkon a ponúkajú množstvo režimov a kreatívnych funkcií. 

Podrobnosti z testovania nájdete spolu so skúšobnými fotografiami v recenzii s názvom Xiaomi Mi 10T Pro 5G - top výbava, rozumná cena. Kompletné špecifikácie hľadajte v základnom infe

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu