Na jeden záber: TCL 10 Pro

Videorecenzia 6,5'' androidu s elegantnou konštrukciou, Snapdragonom 675 a 4500 mAh batériou. Nechýba mu infraport ani 3,5 mm jack.

TCL 10 Pro ponúka peknú, jednoliatu konštrukciu bez vystúpených objektívov zadných fotoaparátov a príjemne sa drží v ruke. Čítačka odtlačkov je integrovaná do AMOLED displeja s Full HD+ rozlíšením a pomerom strán 19,5:9.

V telefóne pracuje čipset Snapdragon 675, 6 GB operačná pamäť RAM a 128 GB úložisko. Nad Androidom 10 beží používateľské prostredie výrobcu. 

Vzadu nájdeme štvoricu fotoaparátov. Hlavný 64 Mpix nahráva videá v 4K aj super spomalené HD videá rýchlosťou 960 fps, širokouhlý 16 Mpix oceníte pri snímaní krajiny, historických pamiatok či v interiéri. 5 Mpix poslúži na makro zábery a pomocný 2 Mpix senzor má zaistiť kvalitné snímky aj pri zhoršených svetelných podmienkach. Fotografie a videá vylepšuje technológia NTXVISION, a v reálnom čase displej dokáže prevádzať SDR na HDR obraz. 

Príjemným prekvapením v hornej stene je infraport a audio jack, ktoré sa z dnešných smartfónov už vytrácajú. Telefón tak môžete použiť aj na ovládanie domácej techniky. Podrobnosti o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe, skúsenosti z testovania sa dozviete z videorecenzie.

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk.
 

Diskusia k článku:

Martin Komák09.10.2020 - 11:29 Trvalý odkaz

Zdá sa mi, alebo si nejak zošedivel? :)

Celá diskusia 1 príspevok