Na jeden záber: Samsung Galaxy A72

Videorecenzia vodeodolného androidu so 6,7'' Super AMOLED displejom, dostatočným výkonom, 64 Mpix fotoaparátom s OIS a solídnou výdržou na jedno nabitie.

Samsung Galaxy A72 (základné info) je väčším súrodencom Galaxy A52 (videorecenzia) s väčším displejom, ešte lepšou výdržou batérie a trojnásobne približujúcim fotoaparátom. Konštrukcia spĺňa certifikáciu vodeodolnosti IP67, a tak jej neuškodí ani ošplechnutie vodou či krátky pobyt (do 30 minút) pod hladinou do hĺbky jedného metra. Určite potešia aj stereo reproduktory s Dolby Atmos. 

Veľký 6,7-palcový Full HD+ displej ponúka 90 Hz obnovovaciu frekvenciu a integrovanú čítačku odtlačkov. Výkonný čipset Snapdragon 720G dopĺňa 6 GB operačná pamäť RAM a 128 GB úložisko rozšíriteľné microSD kartami do veľkosti 1 TB. 

Štvoricu zadných fotoaparátov tvorí hlavný 64 Mpix s optickou stabilizáciou obrazu, 12 Mpix širokouhlý, 5 Mpix makro fotoaparát a 8 Mpix teleobjektív s 3-násobným optickým priblížením, ktorý takisto poteší OIS. Skúsenosti z používania a viac o kvalite fotoaparátov sa dozviete z videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu