Na jeden záber: Motorola One Vision

Po textovej recenzii 6,3'' androidu s výborným fotoaparátom a dostupnou cenovkou, ktorú písal kolega Matej, si môžete pozrieť, čo si o nej myslí Richard.

Motorola One Vision je prvým modelom z portfólia Lenova, ktorý prináša natiahnutý Full HD+ displej s pomerom strán 21:9. Výhodu oproti napríklad 19:9 zatiaľ nevidíme. Pri niektorých Motorlách výrobca už viackrát použil tri sloty, dva pre nanoSIM a samostatnú pre pamäťovú kartu. Tu sa však musíte uspokojiť s hybridným slotom a rozhodnúť sa, či uprednostníte dual SIM funkciu alebo si rozšírite 128 GB úložisko.

Lákadlom tohto smartfónu je jednoznačne 12 Mpix fotoaparát (48 Mpix Quad Pixel) s optickou stabilizáciou obrazu. Nechýba režim Nočné videnie ani nahrávanie 4K videí. O jeho kvalitách sa môžete presvedčiť v článku Takto fotí Motorola One Vision. Fanúšikov selfie poteší predná 25 Mpix kamera. 

Čipset Exynos 9609 zaistí dostatok výkonu aj pre graficky náročnejšie hry. Batériu s 3500 mAh kapacitou nabijete do 40 % približne za pol hodiny. Kompletné špecifikácie hľadajte v základnom infe, podrobné skúsenosti z testovania nájdete v recenzii Motorola One Vision - racionálna, a pritom netradičná

Videorecenzia

https://www.youtube.com/watch?v=cjsxyl6m0Ho

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu