Na jeden záber: Huawei Watch GT 2

Ďalšia generácia inteligentných hodiniek s výbornou výdržou na jedno nabitie, ktoré využijete aj na hovory.

Textovú recenziu, do ktorej sa zmestí viac postrehov než do videa, sme vám priniesli už začiatkom novembra. Pokiaľ ste ju ešte nečítali, nájdete ju pod názvom Huawei Watch GT 2 - rozumná elegancia.

Ocenili sme v nej elegantný dizajn, no chýbala nám kovová obruba, ktorá by chránila dislej pred poškriabaním. Vďaka vstavanému reproduktoru a mikrofónu ich už využijete aj na Bluetooth hovory cez spárovaný smartfón s dosahom až 150 metrov. 

Minuloročný model vynikal výbornou výdržou batérie a inak tomu nie je ani pri Huawei Watch GT 2. Reálna výdrž závisí od používania, aktivovaných funkcií a podobne. Očakávať môžete jeden až dva týždne na jedno nabitie. Pri aktívnom využívaní GPS výdrž výrazne klesá, ale 20 - 30 hodín je stále výborné číslo. 

Športový režim je kompatibilný s 15 športmi vrátane ôsmich outdoorových a siedmich indoor športov. Nechýba plávanie, turistika, triatlon ani lezenie. Hodinky sa starajú aj o celodenné monitorovanie srdcového tepu a upozornia vás na hodnoty, ktoré sa odlišujú od normálu. 

Huawei Watch GT 2 sú kompatibilné nielen s Androidom, ale aj iOS. Treba však upozorniť, že na iPhonoch absentuje ovládanie prehrávanej hudby z telefónu a nezmeráte si ani stres. Táto funkcia sa zapína v mobilnej aplikácii, ale vo verzii pre iOS chýba. Čaká sa na aktualizáciu apky Huawei Health, na ktore sa má už pracovať.

Podrobné špecifikácie hodiniek sa dočítate v základnom infe

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk 

 

Diskusia k článku:

Pavol29.11.2019 - 22:02 Trvalý odkaz

Kúpil som si ich na základe Rasťovej recenzie. Spĺňajú presne to, čo potrebujem a vyzerajú skvele.

Celá diskusia 1 príspevok