Na jeden záber: Huawei P smart Z

Cenovo dostupný dual SIM android zaujme vysúvacou prednou kamerou, 4000 mAh batériou s veľmi slušnou výdržou a veľkým 6,6-palcovým Full HD+ displejom.

Huawei P smart Z osloví najmä mladých používateľov, ktorým záleží na dizajne, lákajú ich nové technologické riešenia, ale nechcú kupovať drahé top modely. 

Veľký 6,6'' displej s pomerom strán 19,5:9 nemá žiadny výrez ani otvor na prednú kameru. Tá je ukrytá vo vysúvacej konštrukcii a ponúka 25 Mpix rozlíšenie. Na bežné snímky poslúži zadný 16 Mpix duálny fotoaparát doplnený 2 Mpix pomocným snímačom na rozostrovanie pozadia. Skúšobné snímky aj videá si môžete pozrieť v našom článk Takto fotí Huawei P smart Z. Nájdete tam aj krátky kometár kolegu Richarda, ktorý telefón testoval. 

V recenzi pochválil slušné reakcie systému, veľmi dobrú výdrž na jedno nabitie a pri veľkých rozmeroch telefónu ocenil ovládanie menu gestami. Na zabezpečenie zariadenia využijete čítačku odtlačkov umiestnenú vzadu, odomykanie tvárou tu vzhľadom na konštrukčné riešenie predného fotoaparátu nenájdeme. 

Všetky dôležité postrehy a skúsenosti z testovania sa dočítate v recenzii Huawei P smart Z - mohutný zjav bez vykrojenia. Koho zaujímajú špecifikácie, stačí vyhľadať základné info

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu