Na jeden záber: Honor MagicWatch 2

Inteligentné hodinky od Honoru sú lacnejšou verziou drahších Huawei Watch GT2. Inšpiráciu barli nielen v dizajne, ale aj funkciách.

Veľkou výhodou hodiniek Honor MagicWatch 2 oproti konkurencii je výdrž na jedno nabitie. Výrobca udáva až 14 dní, reálna výdrž však záleží od spôsobu používania a zapnutých funkcií. 

Pri plnom využívaní všetkých funkcií bez obmedzení, vrátane každodenných meraní cvičení s využitím GPS, sa môžete spoľahnúť na približne týždňovú výdrž.

Okrúhly ciferník s 1,39'' uhlopriečkou a rozlíšením 454 x 454 bodov nemá žiadnu kovovú obrubu, ktorá by chránilo sklíčko pred poškriabaním. Ale ani po niekoľkých týždňoch používania žiadne škrabance na displeji nevidno. 

Hodinky ponúkajú 15 športových režimov a sú vybavené hlasným inteligentným spoločníkom, ktorý vám v reálnom čase ponúka rady na zlepšenie vášho výkonu počas cvičenia.

Nechýba celodenné meranie tepu s upozornením na vybočenie z normálnych hodnôt ani monitorovanie spánku. Integrovaná technológia Huawei TruRelax pomáha používateľom zmierniť stres, čo však využijú iba majitelia androidov, rovnako ako ovládanie prehrávanej hudby. Tieto dve funkcie totiž pri spárovaní s iPhonom v ponuke hodiniek nenájdete. 

Videorecenzia:

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk 


Kompletné informácie o hardvérovej výbave hľadajte v základnom infe

Diskusia k článku:

Krbal Krbal09.03.2020 - 13:39 Trvalý odkaz

Ja som si nedávno kúpil MagicWatch 2 a som spokojený. Sú to moje prvé športovne hodinky, preto som skúšal hlavne monitoring pri športe a hodinky nesklamali. Batéria naozaj vydrží, za týždeň nebolo potreba ich ani raz dobiť.

M0f012.03.2020 - 13:14 Trvalý odkaz

Ahoj, vraj maju problem s exportom do stravy, vies to potvrdit/vyvratit?

Celá diskusia 2 príspevky