Na jeden záber: Honor 20

Honor v tohtoročnom top modeli namiešal pekný dizajn, výkonný hardvér a štvoricu zadných fotoaparátov. Stále tu však zopár vecí chýba.

Pokiaľ ste si textovú recenziu, ktorú písal kolega Matej, na našom webe ešte neprečítali, hľadajte ju pod názvom Honor 20 - prekvapenie sa nekoná.

Už názov napovedá, že pri testovaní u nás nenastal žiadny wau efekt, novinka ponúka vzhľadom na cenovku skôr očakávaný štandard. Nájdeme tu známy čipset Kirin 980, 6 GB RAM a 128 GB úložisko bez možnosti rozšírenia pamäťovými kartami. 

Chýbajúci slot na microSD, absencia aspoň zvýšenej odolnosti voči ošplechnutiu vodou či nahrávanie 4K videí iba s 30 fps sú pre niekoho možno maličkosti, no práve tieto "drobnosti" by sme u top modelu očakávali. 

Displej s pomerom strán 19,5:9 dostal Full HD+ rozlíšenie a malý otvor pre prednú 32 Mpix kameru. Čítačku odtlačkov výrobca neintergroval do displeja, ale umiestnil v bočnej stene. Hardvérový snímač je podľa našich skúseností stále rýchlejší a spoľahlivejší než riešenie ukrytia pod displej. 

Lákadlom Honoru 20 je štvorica zadných fotoaparátov. Hlavný 48 Mpix od Sony využíva technológiu spájania štyroch pixelov do jedného, a tak v zlých svetelných podmmienkach vyhotoví 12 Mpix fotografiu, ktorá má byť jasnejšia a detailnejšia. Širokouhlý 16 Mpix fotoaparát s clonovým číslom f/2.2 ponúka 117° uhol záberu a pomocný 2 Mpix poslúži na rozostrenie pozadia, tzv. bokeh efekt. Štvrtý 2 mpix fotoaparát je určený na fotografovanie blízkych objektov už od 4 cm vzdialenosti. Kvalitu snímok a videí si môžete pozrieť v článku Takto fotí Honor 20

Čo na Honor 20 hovorí kolega Richard, sa dozviete z jeho videorecenzie. 

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu