Na Apple MacBooky mieri cenami ovenčená hororová hra The Medium

Na počítače od Applu síce nevychádza veľa hier, ale aktuálne sa tam dostane jeden z najlepších hororových zážitkov posledných rokov. The Medium bude dostupné na širokej škále zariadení ako Mac mini, iMac, Mac Studio, MacBook Air či Macbook Pro.

Poľské štúdio Bloober Team aktuálne oznámilo, že ich cenami ovenčená hororová hra The Medium vyjde aj na Macbooky od Applu. Zatiaľ nemá presne stanovený dátum, ale štúdio s ním ráta niekedy v druhej polovici leta. Samotné vydanie prebehne klasicky cez App Store. 

The Medium spadá do žánru psychologických hororových adventúr. Pôvodne vyšlo 28. januára na PC a Xbox Series X/s. O niekoľko mesiacov neskôr si hru užili aj hráči na PlayStation 5. 

Odohráva sa na konci 90. rokov a sleduje osud Marianne, ktorá je obdarená schopnosťou premiestniť sa zo sveta živých aj do sveta mŕtvych. Práve duálna realita je jedným z hlavných ťahákov hry. Na počítačoch od Applu bude The Medium využívať všetky výhody grafických čipov. 

Cieľom vývojárov je priniesť plynulý zážitok s čo najvyššou snímkovou frekvenciou. Hra by mala byť dostupná na širokej škále zariadení od Mac mini, iMac a Mac Studio až po výkonný MacBook Air či Macbook Pro.

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu