Motorola Moto G84 príde už čoskoro. Poznáme dizajn i parametre

Smartfón strednej triedy z rodinky Moto G bude mať premiéru začiatkom septembra. Skorý príchod potvrdil záznam na webovej stránke výrobcu a známy indický obchod Flipkart.

Pripravovanú novinku Motorolu Moto G84 už prezradila aj indická mutácia webovej stránky Motoroly. Aj keď už po kliknutí na zobrazený odkaz stránka modelu nefunguje, Google si ju pamätá. 

Motorola pri novinke spomína "High Resolution Camera Mobile". Na výber bude v odtieni Marshmallow Blue, Midnight Blue a Viva Magenta, farbe roka podľa Pantone, pričom nebude chýbať špeciálna povrchová úprava z vegánskej kože. 

Pre novú Motorolu má zalistované flipové puzdro slovenský Datart, je tak veľká pravdepodobnosť, že sa telefón dostane aj na slovenský trh. Ďalšie informácie nájdeme na indickej stránke Flipkart.com. 

Potvrdený je dizajn, 6,55-palcový 120 Hz pOLED displej s maximálnym jasom 1300 nitov, Snapdragon 695, 12 GB RAM, 256 GB úložisko, podpora 5G sietí a 50 Mpix hlavný fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu. Sekundovať mu bude 8 Mpix širokouhlá kamera, ktorá poslúži aj na makro zábery. Chýbať nebudú stereo reproduktory, certifikácia IP54 ani 5000 mAh batéria s 30 W nabíjaním. 

Novú Motorolu Moto G84 spoznáme 1. septembra a kompletné informácie sa dočítate v článku typu základné info. 

Zdroj: flipkart.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu