Lenovo Carme: smart hodinky s nízkou cenou

Inteligentné hodinky od Lenova sú vodeodolné, ponúkajú snímač tepu srdca, monitoring spánku, osem športvoých režimov a sedemdňovú výdrž na jedno nabitie.

Pred pár dňami boli na indickom trhu uvedené inteligentné hodinky Lenovo Carme (HW25P). Zatiaľ sú dostupné iba cez predajný kanál flipkart.com, neskôr by sa mal predaj rozšíriť do ďalších krajín. 

Hodinky dostali 1,3-palcový IPS displej a spĺňajú certifikáciu IP68, môžete s nimi aj plávať. Ponúkajú základné funkcie, ktoré od podobného zariadenia očakávame: sledovanie fyzickej aktivity, monitorovanie spánku, doručovanie notifikácií zo spárovaného smartfónu, upozornenie na prichádzajúci hovor, budík, stopky a nechýba im ani 24-hodinové snímanie tepu srdca.

Základné parametre:
1,3'' IPS displej, krokomer, snímač tepu srdca, monitorovanie spánku, vodeodolnosť (IP68), Bluetooth 4.2, 7-dňová výdrž batérie na jedno nabitie, menu iba v angličtine, popdora Androidu a iOS.

Podporujú osem športových režimom - beh, skákanie cez švihadlo, basketbal, badmintom, futbal, chôdzu, cyklistiku a plávanie. 

Prednosťou Lenovo Carme je nízka cena 3499 indických rupií, čo je v prepočte približne 44 eur. Aj keby sa neskôr cena navýšila o dovoz a iné poplatky, stále môže byť pre mnohých atraktívna. Kompatibilné sú s Androidom aj iOS. 

Zdroj: flipkart.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu