Kúpte si Samsung Galaxy A70 a dostanete k nemu Galaxy A20e ako darček

Kto uvažoval nad smartfónom Galaxy A70, možno teraz dostal ten správny argument na kúpu. Druhým smartfónom, ktorý dostane zadarmo, môže napríklad vyriešiť darček na blížiace sa Vianoce.

Do konca októbra, teda do 31. 10. 2019, získate pri kúpe Samsungu Galaxy A70 jeho lacnejšieho súrodenca Galaxy A20e v čiernej farbe úplne zadarmo. Ušetríte tým 179 eur a môžete ho napríklad darovať svojmu blízkemu. 

Ponuka platí na všetky farebné varianty Galaxy A70, pričom výrobca myslí aj na špekulantov. Aj keby si chcel zákazník zakúpiť viacero kusov Galaxy A70, dostane vždy len jeden Galaxy A20e. Nakupovať môžete v predajniach Samsungu a cez internetový obchod www.samsung.sk. Cena Samsungu Galaxy A70 je v e-shope 399 eur, vyberať môžete medzi čiernou, modrou a bielou farbou. 

Akcia platí do vypredania zásob, preto ak vás zaujala, neváhajte. Kto nevie, čo môže od Galaxy A70 očakávať, všetko dôležité nájde v našej podrobnej recenzii. Hľadajte ju pod názvom Samsung Galaxy A70 - amoledový obor s lákavou cenovkou.

Jeho menšieho 5,8-palcového bračeka sme otestovali tiež a príjemne nás napriek nízkej cene prekvapil. Recenziu Samsung Galaxy A20e - kompaktný a hlavne lacný sme vám priniesli už v júni. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu