Kultová Duna dostáva nové herné spracovanie s podtitulom Spice Wars

Vojna o korenie na planéte Arrakis bude pokračovať nielen ďalším filmom, ale aj novým herným spracovaním. Volá sa Dune: Spice Wars a pôjde o real-time stratégiu od Shiro Games.

Duna je bezpochyby kultová značka, ktorá má za sebou aktuálne úspešné filmové spracovanie. Netrvalo dlho a Warner Bros. oznámil pokračovanie. Ako bonus však fanúšikov poteší aj nové herné spracovanie s názvom Dune: Spice Wars. Pôjde o real-time stratégiu, ktorá vás prenesie na planétu Arrakis, kde sa ocitnete vo vojne o vzácne korenie. 

Novinka bude mať 4X prvky a o jej vývoj sa stará štúdio Shiro Games, ktoré má na svojom konte kriticky uznávaný Northgard. Budete v nej viesť svoju vlastnú frakciu a vašou úlohou bude zhostiť sa nehostinnej púšte na Arrakise. Na výber budete mať konkrétne z niekoľkých frakcií, vrátane Atreidov a Harkonnenov. 

Cesta za víťazstvom bude len na vás a budete si môcť zvoliť z niekoľkých prístupov. Vašou devízou môže byť politický vplyv, ekonomická nadvláda, ale aj otvorená vojna. Vydanie Dune: Spice Wars je naplánované na budúci rok. 

Zdroj: dunegames.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu