Huawei Watch Fit Special Edition: 1,64'' displej, integrované GPS a cena tesne pod 100 eur

Na slovenskej mutácii webovej stránky Huawei pribudol ďalší model inteligentných hodiniek. Prinášajú obdĺžnikový displej a na jedno nabitie ponúknu až deväť dní výdrže. Na Slovensku sa budú predávať v troch farbách.

Huawei Watch Fit Special Edition vychádzajú z tri roky starého modelu Watch Fit (základné info). Spája ich dizajn, rozmery, hmotnosť, veľkosť ciferníka a meranie zdravotných funkcií. Nenájdeme tu ale NFC ani reproduktor.

Základné parametre:

Rozmery 46 x 30 x 10,7 mm, hmotnosť 21 g, 1,64'' AMOLED displej, rozlíšenie 280 x 456 b., 326 ppi, AOD, optický snímač tepu, SPO2, akcelerometer, gyroskop, kompas, GPS, +100 tréningových režimov, až 9 dní (bez AOD) na jedno nabitie, s AOD 3 dni výdrže, kompatibilita Android 6 a novší, iOS 9 a novší. 

Vďaka nízkej hmotnosti 21 gramov vám na ruke nebudú prekážať ani pri celodennom nosení. Počas noci sa môžete spoľahnúť na pokročilé meranie spánku. Počas 24 hodín dokážu hodinky monitorovať srdcový tep, nasýtenie krvi kyslíkom a stres. 

Ponúkajú vylepšenú technológiu srdcovej frekvencie TruSeenTM 5.0 vlastným algoritmom neurónovej siete AI a viacerými senzormi od spoločnosti Huawei a odborne vyvinutými komponentmi PPG. Huawei TruSleep 3.0 a TruRelax sledujú, keď ste pod stresom, alebo keď spíte. Následne ráno poskytnú odporúčania na zlepšenie spánku.

Huawei Watch Fit Special Edition podporujú 11 profesionálnych športových režimov a 85 športových režimov. Obsahujú vlastný algoritmus TruSport od spoločnosti Huawei, ktorý funguje ako vedecký osobný tréner. Ten získava komplexné a profesionálne údaje o behu, vrátane tempa, srdcovej frekvencie, či kilometroch. 

Zvládnu aj inteligentne vyhodnotiť index bežeckej schopnosti, tréningovú záťaž, maximálnu spotrebu kyslíka, aeróbny/anaeróbny tréningový tlak a čas potrebný na regeneráciu. Hovory na hodinkách prijať nemôžete, chýba reproduktor i mikrofón. Prichádzajúci hovor môžete zrušiť alebo odoslať správu s textom. 

Nové smart hodinky Huawei Watch Fit Special Edition sú na Slovensku dostupné za odporúčanú cenu 99 eur. Vyberať môžete z troch farebných prevedení: Starry Black (čierna), Nebula Pink (ružová) a Forest Green (zelená).

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu