Huawei sprístupnil beta program EMUI 10 pre modely P30 a P30 Pro

Chcete vyskúšať novinky pripravovanej používatelskej nadstavby EMUI 10? Pokiaľ vlastníte model Huawei P30 alebo P30 Pro, môžete sa zaregistrovať do beta programu.

Beta testerom sa stanete registráciou na webe consumer.huawei.com, kde si stiahnete do mobilu aplikáciu Huawei's Friendly User Test. Po registrácii s Huawei ID si stiahnete beta softvér cez Huawei OTA. V priebehu testovacieho obdobia budete výrobcom vyzvaní k poskytnutiu spätnej väzby.

Z beta programu môžete kedykoľvek odísť. Postup nájdete v aplikácii. Po odoslaní žiadosti o vylúčenie, budete z programu do 48 hodín odhlásení. 

EMUI 10 je založené na platforme Android 10. Má priniesť zlepšenie grafického výkonu, vynovený dizajn, tmavý režim, nové menu nastavení a cez Multi-screen collaboration lepšiu komunikáciu smartfónu s počítačom v reálnom čase. Jedným kliknutím sa obrazovka mobilu objaví na ploche počítača.

Oficiálna aktualizácia na novú verziu EMUI 10 odštartuje pre vybrané modely Huawei a Honor v priebehu posledného štvrťroka, nabiehať bude postupne. Prvými zariadeniami, ktoré prídu a nainštalovaným prostredím EMUI10, bude séria Mate 30. Premiére je naplánovaná na 19. septembra. Vtedy spoznáme aj ďalšiu generáciu inteligentných hodiniek Watch GT. 

Zdroj: twitter.com/HuaweiEMUI

Diskusia k článku:

Začať diskusiu