Huawei Band 8: tenký, ľahký, vylepšené meranie zdravia

Ďalšia generácia športového náramku ponúka 1,47'' AMOLED displej, nízku hmotnosť, meranie základných zdravotných funkcií a pri bežnom používaní bez zapnutej AOD funkcie ho stačí nabíjať raz za dva týždne.

Od minuloročného modelu Huawei Band 7 sa novinka líši hranatým dizajnom a o dva gramy nižšou hmotnosťou. Vďaka malému tlačidlu pre rýchle uvoľnenie remienka na spodnej strane je ich výmena jednoduchá. 

Základné parametre:

Rozmery 43 x 25 x 9,0 mm, hmotnosť 14 g (bez remienka), 1,47'' AMOLED displej, rozlíšenie 194 x 368 b., 282 ppi, Bluetooth 5.0, NFC, vodeodolnosť 5 ATM, optický snímač tepu srdca, SpO2 (24/7), monitorovanie spánku, 96 športových režimov, až 14-dňová výdrž batérie (bez AOD), kompatibilita Android a iOS. 

Dotykový 1,47-palcový AMOLED displej ponúka rozlíšenie 194 x 368 bodov a nechýba mu funkcia Always on, ktorá však rapídne zníži výdrž batérie. Pri bežnom používaní a vypnutom AOD hovorí výrobca o 14-dňovej výdrži, pri zapnutom Always on displeji sa skráti na približne tri dni. Nabíjanie je rýchle a do 100 % to trvá len 45 minút. 

Ak nebudete spokojní s vopred nainštalovanými ciferníkmi, môžete si stiahnuť niektorý z viac než 10 000 ďalších. K dispozícii máte 100 športových režimov s automatickým rozpoznávaním behu, chôdze a plávania. Nechýba mu vodeodolnosť 5ATM. 

Samozrejmosťou je doručovanie notifikácií zo spárovaného smartfónu, odpovedanie na správy vopred pripraveným textom, možnosť zrušiť prichádzajúci hovor, monitorovanie zdravotných funkcií, spánku i stresu. Band 8 obsahuje nový a vylepšený algoritmus AI, ktorý nepretržite sleduje srdcovú frekvenciu a okamžite vám povie, ak zistí niečo abnormálne.

Huawei Band 8 sa bude predávať v štyroch farebných verziách: Emerald Green,Sakura Pink,Mid-night Black,Vibrant Orange. Cena bude oznámená pri štarte predaja. 

Zdroj: consumer.huawei.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu