Horizon Forbidden West je dokončené a ponúka ukážky z PS4 Pro verzie

Do vydania očakávaného Horizon Forbidden West zostáva už menej než mesiac. Autori oznámili, že hra je gold, a tak nehrozí žiaden odklad. Navyše prvýkrát pridali ukážku hrateľnosti z PS4 Pro verzie.

V časoch pandémie COVID-19 dochádza v hernom svete k viacerým nepríjemným odkladom. Aj tituly, ktoré mali pevne stanovený dátum vydania ho často posúvali a niektoré dokonca aj viackrát. To však nebude prípad Horizon Forbidden West, ktoré má status GOLD. Tým sa označuje úplne dokončená hra, pripravená na vydanie. 

To je nastavené na 18. februára, kedy novinka vyjde na PS4, PS4 Pro a PS5 (recenzia). Pri tejto príležitosti zverejnil oficiálny PlayStation blog tiež ukážky hrateľnosti na menej výkonnej PS4 Pro. Treba povedať, že hra aj tam vyzerá výborne a má veľmi plynulú snímkovú frekvenciu. Tím Guerilla Games sa totiž snažil podľa jeho slov o to, aby ste mali čo najlepší zážitok. 

Aj v prípade, či už hráte na minulej alebo aktuálnej generácii konzoly od Sony. Horizon Forbidden West u nás vyjde aj s českými titulkami. Našu recenziu novinky vám prinesieme po skončení embarga. Sony medzitým zverejnilo tiež zoznam hier na PS4 a PS5 plánovaných pre rok 2022, kde by rovnako ako pri Horizon Forbidden West nemali hroziť žiadne odklady. 

Zdroj: tlačová správa 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu