Horizon Forbidden West dostane príbehovú expanziu s názvom Burning Shores

Príbeh Aloy z Forbidden West bude pokračovať v rozšírení Burning Shores exkluzívne na PS5. Dostaneme sa do ruin Los Angeles, ktoré bude možné preskúmať pod vodou aj zo vzduchu.

Začiatkom roka sme vám priniesli recenziu na výborné akčné RPG Horizon Forbidden West. V posledných mesiacoch sa šepkalo o tom, že by dobrodružstvo Aloy v novom svete mohlo dostať príbehové rozšírenie. Úniky sa napokon stali realitou a expanzia s názvom Burning Shores bola predstavená na podujatí The Game Awards. 

Aloy sa v nej vydá do ruin Los Angeles, kde uvidíme zničené a zarastené mesto, ktoré môžeme preskúmať pod vodou aj zo vzduchu. Čakať máme nový príbeh nadväzujúci na udalosti Forbidden West. Expanzia nám predstaví aj nové postavy a nepriateľov. Ďalšie detaily zrejme prídu neskôr. 

Horizon Forbidden West: Burning Shores vyjde 19. apríla 2023 exkluzívne na PS5. Pôvodná hra síce vyšla aj na PS4, ale tam sa už hráči rozšírenia nedočkajú. Autori toto rozhodnutie odôvodňujú tým, že chceli naplniť svoje ambiciózne plány a veľkolepú víziu aj po technickej stránke. Možnosti starej PS4 im to zrejme už nedovolili. 

Zdroj: tlačová správa 


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu