Honor Watch ES: virtuálny tréner na zápästí

Nové inteligentné hodinky zaujmú dizajnom, rozmermi a funkciami najmä ženy. Ponúkajú 12 animovaných tréningov a 44 pohybových cvičení.

Fitnes hodinky Honor Watch ES budú vaším osobným virtuálnym trénerom. Na 1,64'' AMOLED displeji si môžete nechať zobraziť niekoľko rôznych animovaných tréningov a viac než štyri desiatky pohybových cvičení vrátane rýchleho cvičenia napríklad v kancelárii. 

Nechýba automatické rozpoznávanie niektorých druhov aktivity ako sú beh, chôdza, veslovanie či eliptický trenažér. Okrem toho máte v menu na výber 95 rôznych režimov cvičenia. 

Hodinky monitorujú efektívnosť vášho tréningového režimu a poskytujú personalizované pokyny a odporúčania vygenerované na základe ukazovateľov v reálnom čase, vrátane srdcovej frekvencie a spálených kalórií.

Batéria vydrží na jedno nabitie podľa výrobcu približne desať dní a len 30 minút nabíjania vraj dokáže zabezpečiť týždeň bežného používania. Monitorovanie spánkumá na starosti technológia TrueSleep, ktorá sa špecializuje na fázy spánku (hlboký, ľahký, REM spánok a bdelý režim) a analýzu dychu. Na základe získaných údajov ponúkne odporúčania na lepší spánok. 

Medzi funkciami nájdeme aj sledovanie srdcového tepu, hladiny kyslíka v krvi, ženského cyklu a monitorovanie stresu. Hodinky tradične slúžia ako notifikačné centrum a vidíte, kto vám volá na mobil. 

Predaj Honor Watch ES odštartuje na vybraných trhoch 21. septembra, odporúčaná cena je stanovená na 99,90 eur

Zdroj: hihonor.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu