Honor pripomína zabudnutých hrdinov Vianoc

Nie každý z nás môže byť počas sviatkov s rodinou a blízkymi ľuďmi. Niektorí pracujú bez toho, aby si to druhí všimli. Honor spustil na sociálnych sieťach kampaň, v ktorej môžete navrhnúť jedného nedoceneného hrdinu aj vy a vďaka vám môže vyhrať nečakaný darček.

Honor na sociálnej sieti Facebook a Instagram vyzýva fanúšikov, aby sa podelili o svoje príbehy a prejavili vďačnosť a uznanie tým, ktorí sa počas Vianoc rôznymi spôsobmi starajú o druhých. Môžete sa zapojiť do súťaže, v ktorej nevyhráte vy, ale vami navrhnutý hrdina Vianoc.

Na Facebooku alebo Instagrame Honoru vyhľadajte príspevok o zabudnutých hrdinoch a v komentároch označte svojho osobného "nedoceneného hrdinu". Napíšte pár riadkov o tom, prečo je tento človek vaším osobným zabudnutým hrdinom a zdôraznite jeho prínos počas Vianoc.

Druhý spôsob, ako sa zapojiť do súťaže, je na svojom osobnom účte spomenúť v príspevku značku Honor, zverejnite fotografiu svojho hrdinu a použite vo svojom príspevku hashtagy #HONORtobewithYou a #MyUnsungHero. Vyrozprávajte ich príbeh, popíšte, prečo je pre vás táto osoba nedoceneným hrdinom. 

20. decembra 2023 bude zo všetkých príspevkov spĺňajúcich podmienky súťaže vylosovaný jeden príspevok. V ňom spomínaný hrdina získa vianočný balíček Honor. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu