HONOR prináša veľký výber vianočných darčekov za rozumné ceny

Chceli by ste na Vianoce obdarovať seba či blízkych novým telefónom? Výhodná ponuka smartfónov HONOR pokračuje, aj keď je Black Friday už minulosťou.

Pred Vianocami sú smartfóny HONOR v predaji za atraktívne ceny, od prémiových smartfónov, ako je vlajková loď HONOR Magic5 Pro, až po smartfóny strednej triedy, ako je HONOR 90 so skvelým fotoaparátom.

HONOR Magic5 Pro nielen pre fotografov 

Vlajková loď HONOR a jeden z najlepších telefónov s fotoaparátom. To je HONOR Magic5 Pro, elegantný s pokročilým displejom, ktorý chráni vaše oči pred negatívnymi vplyvmi a systémom troch fotoaparátov. Skladá sa  z 50 Mpix širokouhlého objektívu, 50 Mpix ultraširokouhlého a 50 Mpix teleobjektívu a je doplnený množstvom pokročilých funkcií, takže výsledkom sú úchvatné fotografie ako z digitálnej zrkadlovky. Či už fotografujete za súmraku alebo pri slabom osvetlení, HONOR Magic5 Pro si poradí aj v náročných podmienkach a poskytne vám jasný obraz. Môžete zachytiť aj ten najlepší okamih skoku alebo rýchleho pohybu pomocou AI Motion Sensing Capture a budete sa cítiť ako filmár s technológiou IMAX Enhanced, ktorá natáča videá v kinematografickej kvalite.

V Orange teraz za špeciálnu predvianočnú cenu: 899 €

V O2 za špeciálnu predvianočnú cenu: 996 €; od 12.12. akciová cena v appke O2 s dodatočnou zľavou 180 

Na honorslovensko.sk v Black  Friday zľave 25% iba za 749,25 

Kreatívny spoločník HONOR 90

Hoci tohtoročný nový HONOR 90 spadá do segmentu strednej triedy, jeho výbava pripomína skôr prémiové zariadenia. Jeho 200 Mpix hlavný fotoaparát, 12 Mpix ultraširokouhlý, makro a 2 Mpix hĺbkový fotoaparát zachytávajú snímky s vysokým dynamickým rozsahom, takže sú detailné a jasné bez ohľadu na kvalitu osvetlenia. HONOR 90 je ideálny pre kreatívne duše, ktoré radi šíria svoju osobnú energiu. S videami vám môže pomôcť funkcia AI Vlog Assistant, ktorá rýchlo a jednoducho pripraví video pre vaše sociálne siete.

Pri sledovaní špičkového plávajúceho displeja si všimnete nielen jeho elegantný dizajn bez okrajov, ale aj vysokú kvalitu obrazu. 6,7-palcový displej dokáže zobraziť až miliardu živých farieb a je vybavený funkciami na ochranu zraku, takže svetlo z displeja je prirodzené pre oči a nenarúša biorytmus ľudského tela. HONOR 90 má navyše veľkú 5000 mAh batériu, takže sa na ňu môžete spoľahnúť aj pri celodennom používaní. 

V Orange teraz v kombinácii s HONOR 90 lite za 1 Euro: 599 €

V O2 teraz v kombinácii s HONOR 90 lite a o2 Buds za 1 Euro: 600 €

Na honorslovensko.sk v Black  Friday zľave 25% iba za 449,25 

V Slovak Telekom od 8.11.2023 zľava 100 Euro. 

Univerzálny smartfón HONOR 90 Lite

Štýlový všestranný telefón HONOR 90 Lite má certifikát TÜV Rheinland pre potlačenie modrého svetla a rovnako ako HONOR 90 podporuje riešenia na ochranu zraku, vrátane dynamického stmievania a cirkadiánneho nočného režimu displeja. Prináša 100 Mpix hlavný fotoaparát, 5 Mpix širokouhlý fotoaparát, hĺbkový fotoaparát a 2 Mpix makro fotoaparát pre majestátne krajiny a jemné detailné fotografie a 15 Mpix predný fotoaparát pre krásne autoportréty s jasnými funkciami a vylepšenými farbami. Fotografie a ďalšie súbory môžete bez obáv ukladať na 256 GB úložnú jednotku a 8 GB pamäť.

V Orange teraz za špeciálnu predvianočnú cenu: 249 €

V O2 teraz v kombinácii s HONOR X6a a O2 Buds za 1 Euro: 300 €

Na honorslovensko.sk v Black  Friday zľave 25% iba za 224,25 

V Nay iba počas decembra, v špeciálnej letákovej akcii za 209 €

Spoľahlivý vreckový kamarát pre HONOR Magic5 Lite

Kompaktný a elegantný smartfón HONOR Magic5 Lite s krúžkom na zadnej strane sa ľahko zmestí do vrecka. Napriek menším rozmerom má veľmi príjemnú výbavu a veľkú výdrž, keďže je napájaný 5100 mAh batériou. Pre predstavu, znamená to, že môže trvať až 21 hodín prehliadania sociálnych médií alebo 11 hodín hrania. Smartfón má pre vás tri výkonné fotoaparáty – 64 Mpix ultraostrý hlavný objektív, 5 Mpix širokouhlý objektív a 2 Mpix makroobjektív. Stlačením tlačidla môžete jednoducho zdieľať svoje dokonalé fotografie a videá s rodinou a priateľmi. Tento tenký a ľahký HONOR Magic5 Lite je tiež vybavený displejom s modrým svetlom s nízkym obsahom znečisťujúcich látok, čo potvrdzuje certifikácia TÜV Rheinland.

Vďaka predvianočnej ponuke má u predajcu NAY mimoriadne priaznivú cenovku 199 €.

Článok vznikol v rámci spolupráce so spoločnosťou Honor. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu