Honor MagicWatch 2 na Slovensku

Honor zahájil na Slovensku oficiálny predaj ďalšej generácie inteligentných hodiniek. Inšpiráciu nielen v dizajne, ale aj funkciách bral od Huawei Watch GT2.

Hodinky Honor MagicWatch 2 poháňa čipset Kirin A1 od Huawei, ktorý má pri použití GPS zabezpečiť vylepšenú výdrž batérie. Výrobca udáva až 14 dní na jedno nabitie, reálna výdrž záleží od spôsobu používania a zapnutých funkcií. 

Okrúhly ciferník s 1,39'' uhlopriečkou a rozlíšením 454 x 454 bodov nemá žiadnu kovovú obrubu, ktorá by chránilo sklíčko pred poškriabaním. 

Zo 4 GB úložiska môžu byť 2 GB použité na uloženie hudby na počúvanie, stačí pripojiť Bluetooth slúchadlá a nepotrebujete ani pripojený smartfón. Ovládať prehrávanie hudby zo zápästia viete pri spárovanom androide, majitelia iPhonov na túto funkciu márne a dlho čakajú. 

Hodinky ponúkajú 15 športových režimov. Osem outdoorových športov (beh, chôdza, turistika, lezenie, trail running, bicyklovanie, plávanie vonku, triatlon) a sedem indoor športov (chôdza, beh, bicyklovanie, plávanie v bazéne, voľný tréning, eliptický stroj, veslovanie).

MagicWatch 2 sú vybavené hlasným inteligentným spoločníkom, ktorý vám v reálnom čase ponúka rady na zlepšenie vášho výkonu počas cvičenia.

Spoľahnúť sa môžete na celodenné meranie srdcovej aktivity s upozornením na vybočenie z normálnych hodnôt a integrovaná technológia Huawei TruRelax pomáha používateľom zmierniť stres. Túto funkciu však využijú iba majitelia androidov. Zapína sa totiž v nastaveniach mobilnej aplikácie Huawei Health, na iOS táto možnosť stále chýba. 

Vďaka Huawei TruSleep 2.0 technológii dokážu hodinky presne monitorovať spánok a na základe výsledkov vedia diagnostikovať šesť bežných typov porúch spánku. Zároveň poskytnú viac než 200 odporúčaní na zlepšenie kvality vášho spánku. 

Samozrejmosťou je zaznamenávanie prejdených krokov, počítanie spálených kalórií a zobrazovanie notifikácií zo spárovaného smartfónu. Vďaka vstavanému mikrofónu pri 46 mm verzii využijete Honor MagicWatch 2 aj na  hovory.

Honor MagicWatch 2 sú na Slovensku k dispozícii v dvoch veľkostiach: 46 mm a 42 mm. Odporúčaná cena je stanovená na 199 eur. Súčasťou balenia elegantnej verzie sú hnedé kožené a čierne silikonové remienky. 

Čoskoro zverejníme videorecenziu na našom YouTube kanáli Fony.sk.

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Peter Čapkovič18.04.2020 - 08:24 Trvalý odkaz

Takže možem povedať po kupe, že s hodinkami som max spokojný, splnaju všetko čo som od nich čakal. Rychle GPS, dobbrá výdrž (aj ked len cca. 8-9 dni a ot bez zapinania GPS), vyborný displej, ovladanie hudby, notofikácie... Za mna odporučam.

Celá diskusia 1 príspevok