Honor 20S dostane trojitý fotoaparát a 128 GB pamäť

Už o dva dni spoznáme ďalšieho zástupcu série Honor 20. Výrobca na svojom webe uverejnil niekoľko produktových fotografií a prezradil niektoré špecifikácie.

Premiéra pripravovaného Honoru 20S je naplánovaná na 4. septembra. V tento deň bude uvedená aj ďalšia generácia fitnes náramka Honor Band 5, o ktorom vás budeme informovať v samostatnom článku. 

Honor 20S má už v oficiálnom obchode vmall.com svoju vlastnú webovú stránku, kde nájdeme nielen produktové fotografie, ale aj základné údaje o fotoaparátoch. Ten zadný bude tvoriť trojica objektívov.

Hlavný ponúkne 48 megapixelov, za širokouhlým objektívom sa bude ukrývať 8 Mpix snímač a tretí, s 2 Mpix rozlíšením, poslúži na makro zábery. Fanúšikov selfie poteší predná 32 Mpix kamera. Ukrytá bude v malom otvore na ľavej starne displeja. 

Na zverejnených fotografiách vidno, že čítačka odtlačkov bude umiestnená v pravej bočnej stene. Vnútorné 128 GB úložisko doplní 6 GB alebo 8 GB operačná pamäť RAM. Očakáva sa čipset Kirin 980, veľkosť uhlopriečky zatiaľ nepoznáme. Novinke bude chýbať 3,5 mm jack, súčasťou balenia je totiž redukcia z USB-C. 

Honor 20S sa bude predávať v troch farbách s 3D efektom na zadnej starne: bielej, čiernej a modrej. Po oficiálnom uvedení prinesieme v základnom infe všetky kompletné špecifikácie. 

Zdroj: honor.cn

Diskusia k článku:

Začať diskusiu