Honor 20 prichádza na Slovensko s cenou tesne pod 450 eur

Aktuálny model série 20 od Honoru so štvoricou zadných fotoaparátov od dnešného dňa oficiálne vstúpil na slovenský trh.

Honor 20 bol globálne uvedený v Londýne v máji tohto roku. Spája v sebe kombináciu fotoaparátu so štyrmi šošovkami, holografického skleneného dizajnu na zadnej strane, výkonného čipsetu Kirin 980 s GPU Turbo 3.0, 128 GB úložiska, 6 GB operačnej pamäte RAM a 3750 mAh batérie s rýchlym 22,5 W nabíjaním.

Lákadlom je hlavný 48 Mpix snímač od Sony doplnený 16 Mpix širokouhlým fotoaparátom, 2 Mpix asistentom hĺbky a 2 Mpix makro kamerou. Kvalitu snímok a videí si môžete pozrieť v článku Takto fotí Honor 20, kompletnú recenziu hľadajte pod názvom Honor 20 - prekvapenie sa nekoná


Naskladnenie u vybraných predajcov by malo prebehnúť už čoskoro. Honor 20 v odtieni Sapphire Blue alebo Midnight Black si budete môcť kúpiť za odporúčanú cenu 449 eur. Na príchod lepšie vybaveného súrodenca 20 Pro si budeme musieť ešte počkať.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Peter Polacek01.08.2019 - 21:32 Trvalý odkaz

No dnes som si kúpil Honor 20 u jedného sk operátora. Pozitíva prepisujú negatíva. V Anturu naozaj dal 307tis. Síce Kirin 980 nedal dole najnovší Samsung slušne skóre za viacej než o polovicu menšiu cenu. Dojmy z prvého dotyku? Waw oproti telefónu pred tým Moto z2play. Osahal som si aj kmeňový fon P30 a naozaj tento mi sedel viacej. V užšom výbere som mal moto one View a samsung a70, ale tomuto to nesiaha ani po nabíjačku. Bál som sa senzoru odomykania na boku, ale v kombinácii z odomikanim tvárou to nemá chybu. Zatiaľ najlepší fón ( samsungom sa vyhýbam z osobných dôvodov ( odpor k tejto značke) ) ). Jedine negatíva sú apky čo sú v mobile, ale na rozdiel od starej motorky sa dajú odstrániť, nie len deaktivovať.

Celá diskusia 2 príspevky