Herný smartfón Redmagic 7 Pro prichádza do Európy s doručením aj na Slovensko

Výkonná novinka určená pre fanúšikov hier, prichádza so 6,8'' AMOLED 120 Hz displejom, Snapdragonom 8 Gen 1, 16 GB RAM a 5000 mAh batériou. Herný smartfón si môžete kúpiť z oficiálnej stránky s bezplatným doručením na Slovensko.

Spoločnosť ZTE, pod ktorú patrí značka Redmagic, uvádza na globálny trh herný smartfón Redmagic 7 Pro, ktorý mal v Číne premiéru koncom februára tohto roka a uspokojí aj náročného hráča. Novinka ponúka vysoký výkon, kvalitný displej s nízkou latenciou a dravý dizajn. 

Zároveň ide o prvý herný smartfón s prednou (16 Mpix) kamerou integrovanou pod displejom, pri hraní hier vás tak na obrazovke nebude nič rušiť. O výkon sa postará čipset Snapdragon 8 Gen 1 a 16 GB operačná pamäť RAM, ktorá sa dá rozšíriť o virtuálnych 6 GB. Na výber máte 256 GB a 512 GB kapacitu úložiska. 

O primeranú teplotu počas vysokej záťaže sa stará nový chladiaci systém a integrovaný ventilátor. Na fotografovanie a nahrávanie videí poslúži 64 Mpix hlavný, 8 Mpix širokouhlý a 2 Mpix makro fotoaparát. Batéria s 5000 mAh kapacitou podporuje 65 W rýchle nabíjanie. Model so 135 W nabíjaním je dostupný iba na čínskom trhu. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe

Predaj Redmagic 7 Pro odštartuje 27. apríla na oficiálnej stránke s ponukou skorej predobjednávky od 22. apríla. Cena modelu Supernova s 512 GB pamäťou je stanovená na 899 eur, 256 GB verzia Obsidián má cnovku 799 eur. Doručenie na Slovensko je bezplatné. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu