GTA VI údajne vyjde už budúci rok aj s vystrihnutým obsahom

Nový únik hovorí o tom, že vydanie GTA VI už nebude ďaleko. Predstavenie novinky vraj prebehne ešte tento rok a Rockstar nechce riskovať žiadne odklady.

Rockstar Games oficiálne potvrdil aktívny vývoj nového GTA VI ešte začiatkom minulého roka. Odvtedy sme sa však o hre z oficiálnych zdrojov nedozvedeli vôbec nič. Chvíľu dlhého ticha narušil iba veľký únik záberov z hry v počiatočnej fáze vývoja. Ten neskôr doplnili viaceré neoficiálne detaily

Minulé leto prispel drobným komentárom aj samotný Rockstar, ktorý potvrdil, že na hre stále neúnavne pracujú. Zároveň chcú prekonať očakávania a priniesť najlepšie GTA doteraz. Aktuálne tu máme opäť neoficiálny únik, za ktorým stojí leaker Tez2. Tvrdí, že predstavenia GTA VI sa máme dočkať ešte tento rok. Samotné vydanie je potom vraj naplánované na koniec roka 2024, prípadne začiatok 2025. 

Leaker hovorí aj o tom, že Rockstar plánuje GTA VI vydať aj s vystrihnutým obsahom, ktorý prinesie dodatočne vo forme DLC. Dôvodom má byť vraj to, že vydavateľ nechce riskovať odklad hry. V prípade, že by vývojári nestíhali, vystrihnutie niektorých častí je údajne pre Rockstar udržateľnejšie riešenie než posun dátumu vydania. Ako býva zvykom, samotný vydavateľ nič nekomentoval a na oficiálne informácie si ešte počkáme. 

Zdroj: dexerto.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu