Google Pixel 4 a 4 XL spoznáme 15. októbra

Výrobca už rozposlal pozvánky na udalosť, ktorá sa odohrá v New Yorku. Rozsiahle úniky priniesli množstvo, zatiaľ neoficiálnych informácií k výbave. Google však potvrdil ovládanie bez dotyku a rozpoznávanie tváre v štýle Face ID od Apple.

Predstavenia nových smartfónov Pixel 4 a 4 XL sa dočkáme už za necelý mesiac. Google stanovil dátum 15. októbra, o ktorom sa šepkalo už dlhšie. Pozvánka na udalosť v New Yorku nesie len základné informácie. Po mnohých rozsiahlych únikoch už však poznáme väčšinu očakávaných špecifikácií pripravovaných noviniek.

Podľa neoficiálnych informácií má Google Pixel 4 dostať 90 Hz 5,8-palcový Super AMOLED displej a Pixel 4 XL by mal mať uhlopriečku 6,4”.

Google už skôr informoval aj o podpore ovládania bez dotyku a systéme rozpoznávania tváre, ktorý je kvalitatívne podobný Face ID od Apple. Viac sme sa im venovali v článku Pixel 4 prinesie podporu ovládania bez dotyku a nové odomykanie tvárou. Obe verzie noviniek by mali dostať 6 GB RAM, ktorú doplní 128 GB úložisko. Väčšia vraj dostane batériu s kapacitou 3 700 mAh, menšej by malo stačiť 2 800 mAh. 

Pixely sú dlhodobo známe kvalitnými fotoaparátmi. Inak tomu nemá byť ani pri štvrtej generácii. Hlavný by mal ponúknuť 12 Mpix, chýbať nemá 16 Mpix teleobjektív ani ToF kamera. O technológiu sa údajne postaralo Sony. Napriek rozsiahlym únikom výrobca stále môže prekvapiť. Všetky detaily sa dozvieme už za pár týždňov. 

Zdroj: engadget.com

Diskusia k článku:

Michal18.09.2019 - 19:27 Trvalý odkaz

Podobne. Želal by som si aj v krátkej budúcnosti, keby sa podarilo nejako recenziu aj keď tá dostupnosť u nás je taká aká je a skôr asi nebude ako bude.. :)

Karol Sendrei18.09.2019 - 22:21 Trvalý odkaz

Redakcia bude osobne prítomná v New Yorku?

Celá diskusia 9 príspevkov