God of War: Ragnarök dostáva režim New Game+, nové brnenia a ďalšie bonusy

Jedna z najlepších hier minulého roka dostáva chýbajúci režim, s ktorým ju môžete rozohrať znova bez straty schopností a vybavenia. K tomu sa však pridávajú aj ďalšie bonusy.

God of War: Ragnarök (recenzia) je bezpochyby jednou z najlepších hier minulého roka. K dokonalosti chýbalo naozaj málo a jednou z vecí bola absencia režimu New Game+. Vývojári zo Santa Monica však situáciu naprávajú a táto chýbajúca časť prichádza do hry s novou aktualizáciou. 

Vďaka režimu New Game+ si môžete celý príbeh rozohrať znova. Zároveň sa vám zachovajú schopnosti, získaná výbava a zbrane z prvého prechodu hrou. Aktualizácia okrem toho pridáva aj ďalšie bonusy. Do výbavy pribudnú nové brnenia, kde nájdete aj tie, ktoré poznáte z predošlých God of War hier. 

Pridáva sa aj 13 nových vzhľadov už existujúcich brnení. Vývojári tiež zdvihli maximálny levelový strop, s ktorým sa nepriatelia stanú o niečo náročnejší. Nechýbajú ani rôzne kúzla, rozšírená Niflheim aréna a ďalšie cesty schopností.

K tomu sa pridávajú aj prepracované súboje s veľkými bossmi, ktorí v režime New Game+ dostanú nové animácie, aby prekvapili aj najväčších fanúšikov. Zaujímavé novinky uzatvára čiernobiely režim, v ktorom si hru môžete vychutnať bez farieb. 

Zdroj: blog.playstation.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu