Gangsterská hra Vivat Slovakia vám umožní adoptovať si skutočného psíka

Prvá slovenská mestská 3D akcia v otvorenej Bratislave vyzbierala financie na dokončenie vývoja v rekordnom čase. Cieľovú sumu dokonca prekonali takmer trojnásobne. Teraz pridali ďalšie možnosti, ktoré zahŕňajú adopciu psíka z útulku Slobody zvierat nielen vo virtuálnom, ale aj v reálnom svete.

Súčasťou hry Vivat Slovakia v štýle GTA či Mafie môže byť vaše meno i podobizeň. To všetko vďaka finančnej kampani, ktorú rozbehli vývojári na portáli Starlab. Jej súčasťou je aj veľa ďalších bonusov pre každého prispievateľa. Cieľom bolo vybrať 10-tisíc eur, ktoré umožnia dokončenie a následné vydanie prvej slovenskej mestskej 3D akcie v otvorenej Bratislave. 

Ak ste zaujímavý projekt podporili, môžete sa tešiť. Kampaň totiž bola úspešná v rekordnom čase a do týždňa prekonala očakávania. V momente písania článku je cieľ splnený na 271 %

Vivat Slovakia sa vďaka tomu teší podpore vo výške presahujúcej 27-tisíc eur. Tím Vivat stojaci za vývojom hry tak doplnil ďalšie čiastkové ciele, ktoré umožní zapracovať práve dodatočná finančná podpora. 

Celkovo sú štyri a tri z nich už dosiahli. Finálna podoba hry tak dostane pridané rádio stanice, na ktorých si môžete vypočuť komikov zo zoskupenia Silné reči, ale aj pridať svoju vlastnú hudbu. Sůčasťou Vivat Slovakia bude vďaka štedrej podpore aj funkčná bratislavská MHD. 

Posledným zatiaľ nesplneným cieľom je herná funkcia, ktorá vám umožní vybrať si z útulku Slobody zvierat vlastného psa. Nie však virtuálneho, ale skutočného. Do hry pribudne iba možnosť s ktorou si budete môcť prehliadnuť štvornohých miláčikov aktuálne čakajúcich na nový domov. 

Zdroj: Starlab

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu