Funkciu Nightography ocení aj upír. Presvedčí vás krátky film natočený Galaxy S22 Ultra

Krátku nočnú paródiu s horovou tématikou natočil na telefón Samsung Galaxy S22 Ultra režisér Matyáš Fára. Využil funkciu Nightography, ktorá umožňuje vytvárať profesionálne videá a fotografie aj za zlých svetelných podmienok.

Mladý režisér má za sebou reklamy pre značky ako Škoda, Pilsner Urquell, Puma, Vodafone, Jägermeister a podobne. Spot vyrobený pre spoločnosť Samsung cieli na používateľov smartfónov generácie Z. 

Hlavných úloh sa v klipe zhostili neherec Ján Svoboda a Bára Cielecká alias Duhovka, známa česká tatérka. Ústrednou postavou je upír, ktorý cez selfie ukazuje, že vôbec nie je nudný ani hrôzostrašný. Keďže upíri neznášajú denné svetlo, práve režim Nightography umožní nasnímať kvalitné snímky aj v noci a za umelého osvetlenia. 

„K technologickému obmedzeniu pri natáčaní sme pristúpili ako k zaujímavej skúsenosti. Telefón sme otestovali, zvolili najefektívnejší postup (ručné snímanie so stabilizátorom) a naplánovali všetky zábery tak, aby sme využili všetky prednosti telefónu,“ opisuje režisér Matyáš Fára. 

Štáb tvorilo 35 ľudí. Výsledok je veľmi porovnateľný s klipmi, ktoré sa natáčajú s finančne nákladným profesionálnym technickým vybavením.

Samsung Galaxy S22 Ultra (videorecenzia) predstavuje najvyšší model z tohtoročného radu Galaxy S22 a patrí medzi to najlepšie vo svete smartfónov, čo si aktuálne môžete kúpiť. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu