Fitbit predstavil nové prírastky na poli chytrých hodiniek a náramkov

Známy výrobca nositeľného príslušenstva predstavil ďalšiu generáciu dvojice hodiniek a chytrého náramku. Novinky vylepšil po konštrukčnej stránke a k tomu pridal aj celý rad pokročilejších funkcií.

Spoločnosť Fitbit obohacuje svoje portfólio o dvojicu chytrých hodinek Fitbit Sense 2 a Fitbit Versa 4. Nová generácia nositeľného príslušenstva je zameraná predovšetkým na zdravie a kondíciu. Ponúkne ľahšiu a štíhlejšiu konštrukciu a jednoduché prostredie novej verzie Fitbit OS. 

Zároveň vracia späť obľúbené fyzické tlačidlo, ktoré teraz výrobca umiestnil tak, aby nedochádzalo k neželaným stlačeniam. Fitbit ubezpečuje že Sense 2 a Versa 4 vydržia na jedno nabitie minimálne 6 dní. K tomu pridáva rýchle nabíjanie, kde tvrdí, že za 12 minút nabijete hodinky na celý deň plnohodnotného fungovania. 

Samozrejmosťou je tiež celý rad pokročilých funkcií ako meranie srdcového tepu, tracking športových aktivít či automatická detekcia chôdze / behu. Ale aj monitorovanie spánku, stresu a podobne. Versa 4 kladie na prvé miesto fyzickú kondíciu a ponúka meranie až 40 športových aktivít, čo je vyše dvojnásobok oproti predchodcovi. K novinkám patrí napríklad HIIT tréning, posilňovanie s činkami, crossfit či tanec. Chytré hodinky navyše vďaka zabudovanému GPS fungujú aj bez smartfónu. 

Model Sense 2 je zameraný skôr na zdravie. Má unikátny senzor Body Response pre pokročilé meranie stresu. Využíva metriky ako srdcový tep, teplota kože či variabilita srdcového rytmu pre lepšie pochopenie toho, ako človek reaguje na určité situácie počas dňa. Obe novinky podporujú Android aj iOS. Fitbit Versa 4 budú dostupné za 229,95 eur a model Sense 2 kúpite za 299,95 eur

K tomu výrobca pridáva aj nový náramok Fitbit Inspire 3, ktorého cieľom je zmeniť pohyb na bežnú rutinu. Dokáže sledovať srdcový tep, spánok či stres. Má farebný displej a vďaka vodeodolnosti do 50 metrov je vhodný aj na plávanie. Výrobca deklaruje výdrž až 10 dní a za Inspire 3 si vypýta 99,95 eur. Všetky tri novinky budú dostupné od polovice septembra. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu